• Bezorging door heel Benelux
  • Voor 11:00u besteld = vandaag verzonden!
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
GRATIS samples aanvragen
Gratis cover bij aankoop van een jacuzzi!

Kunstgras Laten Leggen?

Kunstgras laten leggen door specialisten? Bij Javedi ben je aan het juiste adres! Wij zijn experts op het gebied van kunstgras en zorgen ervoor dat je gazon er altijd perfect bij ligt.

Gazon aanleggen? Wij verzorgen de aanleg van kunstgras van A tot Z. Vrijwel elke tuin is binnen 1 dag gereed voor gebruik. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van een mooi, groen gazon. Wij leggen vooral kunstgras in de tuin, op een balkon of op een dakterras.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Kunstgras gelegd door Javedi

Wat zeggen klanten over Javedi?

Blij met de snelle, adequate service!

“Communicatie was top, afspraken werden nageleefd en het resultaat mag er zijn! Ook de snelheid van moment offerte tot moment van leggen verbaasde ons. Binnen 2 weken lag het gras erin!”

Sabine, Haulerwijk.

Servicegericht en mooi product

“Via Sander het kunstgras (Bergkamp) voor mijn dakterras aangeschaft. Hij is erg servicegericht, geen vraag is hem teveel (zelfs in het weekend niet) en de antwoorden komen zeer snel en zijn professioneel. Ook de levering zelf ging vlotjes. Ik heb het zelf gelegd en ben blij met het eindresultaat.”

Ed, Maarssen.

Hoe legt Javedi kunstgras?

Het kunstgras leggen is goed te doen, maar vergt wel enige voorbereiding. Wat heb je precies nodig en hoe gaan wij te werk? Wij leggen het uit.

Afgraven en afvoeren ondergrond

Eerst dient de oude grasmat en/of bestrating te worden verwijderd en afgevoerd. Wij zorgen ervoor dat je niet met het afval blijft zitten. Vervolgens moet er 5 centimeter grond worden weggegraven, waarna we vulzand gaan plaatsen over de oppervlakte. De vervolgstappen lees je hieronder.

Aanvullen van de ondergrond

Het is zeer belangrijk voor het leggen van kunstgras, dat je een goede ondergrond heeft. Om de ondergrond gereed te maken voor het leggen, plaatsen wij 5 centimeter vulzand over de oppervlakte. Een dikke laag is cruciaal om kuilen en/of plassen water te voorkomen. Vulzand is hier de ideale oplossing voor, aangezien het sterk, stabiel en waterdoorlatend is.

Drukverdeeldoek plaatsen

Het drukverdeeldoek wordt compleet op maat gesneden en geplaatst en biedt een uitstekende ondergrond voor kunstgras. Het zorgt ervoor dat het kunstgras nog steviger en egaler komt te liggen en bovendien voorkomt het onkruid. Daarnaast verdeelt het de druk van zware attributen op het kunstgras, waardoor de ondergrond ontzien wordt. Als de ondergrond opgehoogd en ge√ęgaliseerd is met behulp van vulzand, wordt het drukverdeeldoek geplaatst.

Kunstgras aanleggen

De laatste fase is het aanleggen van het kunstgras. We snijden het kunstgras op maat en lijmen dit vervolgens strak over de basis. Daarna wordt er zand gestrooid over het kunstgras, wordt het vastgemaakt met haken en opgeborsteld voor een mooi effect. Het kunstgras is nu helemaal klaar om optimaal van te genieten!

Wat kost kunstgras laten leggen?

Aanleggen van kunstgras is bij Javedi zo goedkoop mogelijk.

Kunstgras leggen wordt opgedeeld in drie fases. De eerste fase is het verwijderen en afvoeren van de huidige ondergrond. De tweede fase bestaat uit het kunstgras-proof maken van de ondergrond. Fase drie is het aanleggen van kunstgras. Om kosten te besparen, zou je de eerste 2 fases zelf uit kunnen voeren.

Tarieven kunstgras leggen

  • Fase 3: vanaf 11,95 per m2
  • Fase 2 & 3: vanaf 22,95 per m2
  • Fase 1, 2 & 3: vanaf 27,95 per m2
  • Optioneel: levering en plaatsen van een kantopsluiting: 14,95 per m2

De genoemde tarieven zijn indicatief. Des te meer vierkante meter kunstgras je nodig hebt, des te lager de vierkante meter prijs wordt. Iedere situatie is anders, vandaar dat wij vrijblijvend een offerte op maat maken voor iedere situatie. Wil jij het kunstgras laten leggen door Javedi? Vraag dan een offerte aan!

Klanten met kunstgras van Javedi

Goede kwaliteit met een snelle service

“Kunstgras-online heeft mij heel goed geholpen. Na een bestelling toch nog een vraag en alles werd netjes afgehandeld. Het kunstgras ligt er nu in en ziet er heel goed uit. Nooit meer grasmaaien :)”

Maarten, Hardenberg.

Fantastisch!

Ik heb een stalenpakket besteld om eerst het kunstgras te kunnen voelen. Je krijgt grote stukken thuisgestuurd, waardoor je echt een goede keuze kan maken. Zelf heb ik nu de kunstgras Princess in mijn tuin liggen. Top!

Jacqueline, de Lier.

Kunstgras laten leggen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*