Gekleurd kunstgras

Ben je op zoek naar gekleurd kunstgras? Javedi heeft een ruim assortiment aan gekleurd kunstgras. Kunstgras in kleur is geschikt voor vele situaties. Denk aan beurzen, showrooms of gekleurd kunstgras op het balkon. Hier vind je kunstgras in jouw favoriete kleur.

Filter & sorteer

Kunstgras gekleurd kopen?

Gekleurd kunstgras kopen? Javedi heeft kunstgras in verschillende kleuren. Kunstgras in kleur wordt steeds populairder. Javedi heeft kunstgras in 11 kleuren. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Gekleurd kunstgras wordt vaak gebruikt in winkels of op beurzen, maar ook op het balkon. Hier vind je gekleurd kunstgras voor de laagste prijzen.

Gekleurd kunstgras leggen?

Gekleurd kunstgras leggen is goed te doen. Dit is wel afhankelijk van de ondergrond en waar het voor gebruikt wordt. Javedi legt het uit.

Om te beginnen, moet je berekenen hoe veel kunstgras je nodig hebt. Hierbij is het handig om te weten dat kunstgras altijd in rolbreedtes komt van 2 of 4 meter.

Ga je het gebruiken voor op een beurs of iets dergelijks? Dan is het van belang om de ondergrond goed schoon te vegen. Hierna kun je het kunstgras uitrollen en nadien weer oprollen voor hergebruik.

Ga je het kunstgras vastleggen? Dan raden wij aan om er een drukverdeeldoek onder te plaatsen. Dit voorkomt onkruid en hierdoor blijft het kunstgras langer egaal liggen. Dit is zeker nodig bij tegels met een brede voeg. De voeg zal niet meer zichtbaar zijn na het plaatsen van de drukverdeeldoek.

Wanneer je meerdere rollen kunstgras hebt, moet je deze aan elkaar lijmen. Dit kan met onze zelfklevende lijmband. De naden zijn nadien vrijwel onzichtbaar.

Om het gekleurde kunstgras uiteindelijk te bevestigen aan de ondergrond raden wij om onze kunstgras kit te gebruiken. Echter, is het ook mogelijk om hiervoor dubbelzijdig kunstgrastape te gebruiken. Als het kunstgras voor eenmalig gebruik is, raden wij om hier normale tape voor te gebruiken.