Kunstgras

Wil jij kunstgras kopen? Javedi is de #1 leverancier van kunstgras in Nederland en België. Hier vind je een breed assortiment aan kunstgras. Het kunstgras van Javedi is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kunstgras zorgt ervoor dat je het hele jaar kunt genieten van een groen gazon. Bij Javedi is het gras altijd groener dan bij de buren!

Filter & sorteer

Kunstgras kopen?

Kunstgras kent vele voordelen en speelt een grote rol in de uitstraling van je tuin. Voor een groot assortiment aan kunstgras ben je bij Javedi aan het juiste adres. Javedi heeft een ruim assortiment aan kunstgras en bijbehorende accessoires. Zoek je kunstgras in de tuin? Ons kunstgras wordt door de gehele Benelux geleverd! Voor kunstgras accessoires ben je bij Javedi ook aan het goede adres. De website van Javedi maakt het zo toegankelijk mogelijk voor je om zonder problemen en met tips van experts het goede kunstgras te bestellen.

Soorten kunstgras

Javedi heeft verschillende soorten kunstgras. Het verschil in kunstgras zit in kleur, maar ook in vezelhoogte en shape. De vezelhoogte geeft aan hoe hoog de spriet van het kunstgras is. De shape van het kunstgras is een andere belangrijke specificatie. Dit zorgt voor de zachtheid en de weerbaarheid van het kunstgras. Daarnaast zijn sommige soorten kunstgras meer geschikt voor in de tuin of op het balkon dan andere.

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen is goed te doen, maar vergt wel enige voorbereiding. Wij helpen je graag, zodat het kunstgras er zo strak mogelijk bij ligt. De stappen die je moet uitvoeren, hangt af van de ondergrond. In de meeste gevallen wordt kunstgras gelegd op aarde, maar het kan ook gelegd worden op tegels, beton of stabilisé.

Bij het leggen van kunstgras heb je verschillende kunstgras accessoires nodig. Onze experts raden aan om drukverdeeldoek onder het kunstgras te plaatsen. Hierdoor blijft het kunstgras langer egaal liggen en groeit er geen onkruid onder het kunstgras.

Om het kunstgras vast te zetten, wordt er aangeraden om kunstgrashaken te bestellen. Om de meter rondom de omtrek, wordt er 1 haak geplaatst. Het kunstgras blijft hierdoor goed op de plek liggen.

Kunstgras komt altijd in rollen van 2 of 4 meter breed. Wanneer je oppervlakte breder is dan 4 meter, moet je een naad gaan plakken. Dit kan eenvoudig met onze lijmband. De naad zie je bijna niet meer terug.

Om de levensduur van het kunstgras te verlengen, kun je het kunstgras instrooien met ons instrooizand. Door het instrooizand wordt de vezel versterkt en blijft hij langer rechtop staan. Onze experts adviseren om per vierkante meter 5 tot 10 kg zand te strooien.

Liever je kunstgras laten leggen? Dan bieden wij je graag onze kunstgras legservice aan.