Goldspa

Bent u opzoek naar een luxe en energiezuinige spa van het merk Goldspa? Kom ze bekijken of lekker proefzitten bij Javedi in de showroom. Met deze prachtige jacuzzi haal je Amerikaanse topkwaliteit en heerlijke wellness in huis waarmee je ultiem mee kunt genieten met vrienden en familie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom een Goldspa?

Goldspa is een zeer energiezuinig en luxe merk dat zeker betaalbaar is. De spa’s zijn ook van alles voorzien wat je mag verwachtten van een spa. Door de goede isolatie en juiste verwarmingstechnologie bespaar je veel kosten. Goldspa is van Amerikaanse topkwaliteit dus zijn kwalitatief erg goed. Haal deze heerlijke wellness in je tuin om optimaal te genieten met vrienden en familie.

Groot assortiment

Goldspa heeft een groot assortiment aan jacuzzi’s. De spa’s zijn te verkrijgen in verschillende modellen zoals 5 of 6 persoons modellen. Wij hebben alle Goldspa’s in onze showroom op voorraad staan. In onze showroom is het ook mogelijk om proef te zitten in 1 van onze jacuzzi’s. Zo kunt u de jacuzzi eerst optimaal uitproberen voor u hem gelijk aanschaft. Ook zijn onze specialisten aanwezig om al u vragen te beantwoorden.