Gebakken Klinkers

Gebakken Klinkers

De gebakken klinkers wordt veel gebruikt voor de aanleg van sierbestrating, aanleg van een pad of oprit. Deze klinkers zijn tijdloos, hebben geen onderhoud nodig en hebben een zeer lange levensduur. De gebakken klinker is duurzaam en milieuvriendelijk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Filter & sorteer

Gebakken klinkers kopen?

Gebakken klinkers zijn al jaren lang een veel gekozen product voor sierbestrating in Nederland. De klinkers zijn in vele verschillende maten, kleuren en vormen te bestellen.

Duurzame klinkers

Door het toepassen van gebakken klinkers ontstaat er snel een relatief klassieke sfeer in je tuin of oprit. Dit soort klinkers zijn geschikt voor een authentieke tuin of de aanleg van een verhard tegelpad. Een belangrijk kenmerk van gebakken klinkers is dat ze niet schadelijk voor het milieu zijn. Ze worden gemaakt van rivierklei en worden onder hoge temperaturen gebakken, van slijtage zul je geen last hebben.

Onderhoudsvrij

De gebakken klinkers hebben geen onderhoud nodig, zijn tijdloos en erg sterk. Nog een groot voordeel is dat de klinkers de kleur behouden, maar niet alleen behouden, ze worden na verloop van tijd alleen maar mooier van kleur.  Door te kiezen voor deze prachtige klinkers doe je een investering voor lange termijn en zo geniet je dus ook langer van een sfeervolle tuin.

Gebakken klinkers net niet wat je zoekt? Kijk eens bij onze collectie betonklinkers.