Fabrieksverkoop

Ben je op zoek naar goedkoop kunstgras van topkwaliteit? Bekijk dan eens het fabrieksverkoop assortiment kunstgras van Javedi. Het kunstgras van Javedi is van topkwaliteit en komt uit de Hollandse fabriek. Voor een scherpe prijs heb je een mooie type kunstgras.

Filter & sorteer
  • Kunstgras Prince

     17,95
    per m²
  • Kunstgras King

     22,95
    per m²

Fabrieksverkoop kunstgras

Ben je op zoek naar goedkoop kunstgras van topkwaliteit? Dan is het fabrieksverkoop assortiment van Javedi de plek waar je moet zijn. Het kunstgras van Javedi komt uit de Hollandse fabriek. Kunstgras wordt steeds populairder en Javedi wil het voor iedereen toegankelijk maken. Voor een scherpe prijs heb je een mooi type kunstgras.

Soorten fabrieksverkoop kunstgras

Kunstgras King en kunstgras Prince zijn de soorten uit de fabrieksverkoop lijn. Het verschil zit in de kleur en prijs, maar ook in de hoogte van de vezel en de shape. De vezelhoogte geeft de hoogte van de spriet aan. Als de vezel hoog is, is de prijs vaak ook hoger. Daarnaast is de shape van belang. Een straight-shape zorgt voor zachter kunstgras en een C-shape en/of  W-shape zorgt voor weerbaar kunstgras. Het is dus van belang om deze specificaties mee te nemen in de keuze die je maakt. Twijfel je tussen bepaalde soorten of wil je bepaalde soorten vergelijken? Vraag dan vrijblijvend stalen aan of kom langs in de showroom!

Kunstgras leggen

Wil je het kunstgras zelf leggen? Javedi helpt je hier graag bij om ervoor te zorgen dat jouw kunstgras er zo strak mogelijk bij ligt. Kunstgras leggen is goed te doen, maar vergt wel enige voorkennis. Het is van belang om te bepalen op welke ondergrond het kunstgras gelegd wordt. Kunstgras wordt meestal op aarde gelegd, maar het kan ook prima gelegd worden op tegels, beton of stabilisé.

Bij het leggen van kunstgras heb je verschillende accessoires nodig. Welke je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. De legexperts van Javedi raden aan om een drukverdeeldoek te plaatsen onder het kunstgras. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras langer egaal blijft liggen en dus langer meegaat.

Om het kunstgras vast te leggen, heb je kunstgrashaken of kunstgras kit nodig. Kunstgrashaken heb je nodig bij het leggen van kunstgras op aarde. Plaats één kunstgras om de 100 cm om de omtrek. Kunstgras kit gebruik je bij het leggen op tegels en beton.

Kunstgras heeft altijd een rolbreedte van 2 of 4 meter. Mocht je een breder stuk nodig hebben, dan kun je deze eenvoudig naadloos aan elkaar plakken met onze zelfklevende lijmband. Voor het verlengen van de levensduur van het kunstgras, kun je het kunstgras instrooien met instrooizand. Hierdoor blijft de spriet ook langer rechtop staan. De legexperts van Javedi raden aan om 5 tot 10 kg instrooizand te gebruiken per vierkante meter. Met een busje kunstgras kit kun je 10 meter kitten.

Liever je kunstgras laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice!