Betonklinkers

Betonklinkers

Betonklinkers zijn relatief goedkope stenen voor een zeer goede kwaliteit. Deze klinkers worden voornamelijk gebruikt voor de aanleg van sierbestrating, paden en opritten. Maar denk ook aan grote pleinen, straten en steegjes. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn onderhoudsvriendelijk.

Filter & sorteer

Betonklinkers Kopen?

Betonklinkers zijn klinkers van uitzonderlijke kwaliteit die gegarandeerd zorgen voor een langdurig mooie tuinbestrating of terrasbestrating. Betonklinkers worden vervaardigd uit een mix van grind, zand en cement. Deze sterke mix zorgt ervoor dat water gemakkelijk kan worden afgevoerd. De betonklinkers hebben in de meeste gevallen een vrij compact formaat, waardoor het goed mogelijk is in het patroon van de sierbestrating te variëren.

Slijtvaste steen

Één van de grote voordelen is dat ze weinig vocht opnemen waardoor ze goed bestand zijn tegen de vorst, klinkers scheuren of barsten dus niet. Betonklinkers zijn geschikt voor paden, terrassen, opritten en pleinen. Bij een oprit is het minimum van 6cm dikte het advies.

Prijs-kwaliteit verhouding

Wilt een prachtige tuin maar heb je niet zo’n ruim budget dan zijn betonklinkers de ideale keuze. Er is een ruime keuze aan verschillende kleuren bij de betonklinkers beschikbaar, zoals rood, bruin, grijs en antraciet. Het combineren van kleuren levert een orgineel resultaat op. De betonklinkers kun je eindeloos opnieuw blijven gebruiken waardoor het aanpassen van de tuin kan zonder nieuwe stenen te hoeven kopen.

Toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk eens bij onze prachtige gebakken klinkers.